Workshop smartphone fotografie

Wat leer je?

De smartphone heeft wel een camera, maar is geen echte camera. Toch is het de enige camera die ik altijd bij me heb. En dat was voor mij voldoende reden om te leren het maximale uit mijn smartphone te halen.

De workshop gaat maar voor een klein deel over de smartphone. Zo ingewikkeld is de camera van de Iphone niet. Waar we de meeste tijd aan besteden, is het maken van sprekende foto’s met de smartphone. En dat valt nog niet mee door de beperkingen van de Iphone.

Je krijgt gerichte oefeningen. En direct daarna persoonlijke feedback. Zo leer je in korte tijd sprekende foto’s maken met je smartphone. En daar zit de kracht van de workshop in.

We besteden aandacht aan:

  • instellingen en technieken om het maximale uit jouw smartphone te halen
  • fotografie tips die zorgen dat jouw foto’s meer zeggingskracht krijgen
  • snelle fotobewerking om de foto’s net wat meer pit en pop te geven

De leuke oefeningen zijn gericht op veel voorkomende situaties, zoals:

  • hoe fotografeer je een stadsgezicht of landschap waar je niet in verdwaald?
  • hoe maak je een sprekend portret?
  • hoe leg je het dagelijks leven vast?

Waarom geen online cursus?

Niemand is geboren als fotograaf. Fotograferen is een vaardigheid die je alleen met oefenen onder de knie krijgt. Daarom organiseren we nog steeds praktijk workshops. En hebben we een aantal gerichte oefeningen ontworpen die je helpen de vaardigheden snel en goed in de vingers te krijgen. De ervaring leert dat je daar veel meer aan hebt dan een paar instructie filmpjes.

Voor wie is deze fotocursus bestemd?

Deze fotocursus is voor iedereen die al doende betere foto’s met de smartphone wil leren maken. De workshop is geschikt voor alle leeftijden (10-99 jaar).

Wat heb je nodig voor deze workshop smartphone fotografie?

Het enige dat je voor deze workshop nodig hebt is een smartphone.

Wat kost de workshop smartphone fotografie?

Deze workshop kost € 59 pp bij inschrijving van één deelnemer en € 49 pp bij gelijktijdige inschrijving van 2 of meer deelnemers. Max 4 deelnemers

Scroll Up );