Wie is Bas Steenman?

Geboren en getogen in het zuiden van het land, waar ik al vanaf klein een groot interesse had in fotograferen én vliegtuigen! De eerste foto’s werden gemaakt met een simpele analoge camera en
naarmate ik meer ervaring op deed kwamen er steeds grotere en mooiere camera’s.

Naast natuur en huis-en-tuin onderwerpen, heb ik gauw mijn passie voor vliegtuigen en auto’s gecombineerd met fotografie. Dat ik daarnaast ook op het vliegveld werk, geeft me de kans ook hier veel mooie plaatjes te schieten. Zo heb ik veel ervaring met het fotograferen van voertuigen op
kunnen doen, neem gerust een kijkje op de site bij mijn portfolio!

Ik hecht grote waarde aan de omgeving waar ik fotografeer, deze moet passend en zeker aanvullend zijn op wat je wilt uitdrukken met je auto/motor. Zo reis ik heel Nederland door op zoek naar mooie locaties en kan alleen maar zeggen: wat is Nederland mooi en veelzijdig. Graag hoor ik wat jij met je fotoshoot wilt uitdrukken en kan ik voorstellen doen met welke locatie je dit het beste kunt bereiken.

Heb je interesse, of wil je meer van mij weten, of wil je gewoon eens van gedachten wisselen, dan kun je me altijd een berichtje sturen.

Bas denkt goed mee over een leuke locatie. Mooi eind resultaat! bedankt!<span class="su-quote-cite"><strong>Rene W</strong></span>
Bas heeft met veel passie de fotoshoot uitgevoerd. Met mooie en bruikbare foto’s als resultaat!<span class="su-quote-cite"><a href="https://www.movere-ontstoppingen.nl" target="_blank"><strong>M</strong><b>overe-Ontstoppingen</b></a></span>
Scroll Up );